Susamlı cevizli katmer
MALZEMELER
VİŞNELİ EKMEK TATLISI
Ekmeklerin kabuklarını alın, tereyağı sürerek 180 derece fırında kızartın. Vişne, şeker, tarçın, vanilya ve suyu 10 dakika pişirin, içinden tarçını alın. Ekmeklerin yarısını tek sıra olacak şekilde yerleştirin. Üzerine sosun yarısını gezdirip kalan ekmekleri yerleştirin. Kalan sosu döküp vişneleri serpiştirin.
MALZEMELER
BULGURLU PATLICAN DOLMASI
Patlıcanları alacalı soyup içlerini oyun. Bulguru derin bir kabın içine alın. Kıymayı, soğanı, maydanozu, domatesi, biberi ve baharatları ekleyip karıştırın. Harcı patlıcanların içine doldurun. Üzerine zeytinyağı gezdirip dolamaların yarısına gelecek kadar su ekleyip pişirin.
MALZEMELER
EN SON HABERLER
- 1 Ünlülerin merak edilen özellikleri burçlarında saklı... Bakın hangi ünlü, hangi burç?
- 2 İnci Taneleri'nin Azem Yücedağ'ı Yılmaz Erdoğan'ın güzel oyuncudan olan oğlu Rodin'e bakın! Tıpkı babasının kopyası!
- 3 Mekece’yi kuşatan Osman Bey’in şimdiki hamlesi ne olacak? Kuruluş Osman seyirciyi ekrana kilitledi!
- 4 “Ufak tefek dokunuşlar var” diyen Gökçe Bahadır’ın estetiksiz hali hayal kırıklığı yarattı! Tam bir estetik harikası çıktı!
- 5 36 yaşındaki Sinem Kobal bu kez şaşırttı! Sinem Kobal’ın boyu…
- 6 Çağla Şıkel küçücük kulübede aç-susuz inzivaya çekildi! 'Karanlık inziva' deneyimini paylaşan Çağla Şıkel: Yaşlanmayı önlüyor...
- 7 Ateş Kuşları final bölümüyle ekrana geliyor
- 8 4 yıllık evlilik bitti! Görkem Sevindik ve basketbolcu Kübra Siyahdemir boşandı!
- 9 Serenay Sarıkaya gala tarzı için kesenin ağzını açtı! Bedeli dudak uçuklattı!
- 10 Filistin'de yaşanan zulme sessiz kalmayan oyuncu Deniz Uğur açıkladı: "Projelerim engelleniyor"