Tarçınlı tas kebabı
MALZEMELER
KURUTULMUŞ TAZE FASULYE
Fasulyeyi akşamdan ıslatın. Ertesi gün süzüp, 15 dakika haşlayarak süzgeçten geçirin. Yemeklik doğranmış soğanı zeytinyağında rengi dönene kadar kavurun. Üzerine fasulye, salça, kuru domates ve sarımsak ilave edip 15 dakika sote edin. Üzerini geçecek kadar su, tuz ve kesme şeker ekleyip orta ateşte pişirin.
MALZEMELER
KREMALI SUFLE
Yumurta ve şekeri çırpın. Kakao, çiğ krema ve rendelenmiş bitter çikolatayı içine ekleyip karıştırın. Unu, kabartma tozunu ve vanilyayı da ilave ederek bu karışımı fincanlara ya da sufle kaplarına paylaştırın. Üzerlerine biraz tereyağı koyun. İçi su dolu fırın tepsisine yerleştirip 190 derecedeki fırında 12 dakika pişirin. Sıcak ikram edin.
MALZEMELER
EN SON HABERLER
- 1 42 yaşında 2 çocuk annesi Pınar Aydın’ın son haline bakın! Arka Sokaklar’ın Pınar’ı pılını pırtını toplayıp Giresun'a yerleşmişti...
- 2 Sır gibi saklıyordu...İzzet Yıldızhan'ın 23 yıllık eşi ilk kez ortaya çıktı
- 3 Demet Özdemir, Müge Anlı'nın tekerlekli sandalye kampanyasına destek verdi: Yaptığın iyiliklere hayranım
- 4 Kardeşlerim’de Süsen’in başı belada!
- 5 Mehmet Ali Erbil’in sevgilisi Gülseren Ceylan’dan samimi açıklama: Ailem beni sildi!
- 6 Yasemin Şefkatli ve İdo Tatlıses ikizleri kontrole götürdü! Yasemin Şefkatli kontrol sonrası oğluyla poz verdi!
- 7 Yasemin Şefkatli ve İdo Tatlıses ikizleri kontrole götürdü! Yasemin Şefkatli kontrol sonrası oğluyla poz verdi!
- 8 Her cumartesi eğlence ‘Biz Bize’de
- 9 Şato savaşı
- 10 Down sendromlu gençlerden ‘Kardeşlerim’ setine ziyaret