Giriş Tarihi: 12.8.2013

Tencerede pide

MALZEMELER
2 su bardağı un
1 tatlı kaşığı tuz
2 çorba kaşığı sıvı yağ Üzeri için:
100 gr. sucuk
50 gr. pastırma
2 adet domates
3 adet sivri biber
1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
Un, tuz ve sıvı yağı; ele yapışmayacak yumuşak bir hamur elde edene kadar su ilave edip yoğurun. Yapışmaz yüzeyli bir tencereyi sıvı yağ ile yağlayın. Hamuru elinizle açarak tencerenin içine yayın. Üzerine halka halka doğranmış sucuk, iri parçalara ayrılmış pastırma, dilimlenmiş domates ve kıyılmış biber yerleştirin. En üste rendelenmiş kaşar peyniri serpin. Tencerenin kapağını kapatın ve ocağın üzerine oturtun. Kısık ateşte hamurun altı kızarana kadar pişirin.
Kabak çorbası
MALZEMELER
1 adet patates
1 adet kabak
1 çorba kaşığı tereyağı
1/2 demet dereotu
2 diş sarımsak
5 su bardağı su
Patatesin kabuklarını soyup irice doğrayın. Kabağı da yıkayıp irice doğrayın. Tencerenin içine kabak ve patatesi koyup üzerine suyu ezilmiş sarımsağı ve irice doğranmış dereotunu koyup kaynamaya bırakın. 10 dakika kaynatıp, blender'dan geçirip içine tuz ve karabiber koyun. Küp küp doğranmış ekmeklerle sunun.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.