Giriş Tarihi: 9.12.2023

Türkiye gastronomisi dünya vitrininde

Dünyanın en zengin mutfaklarından birine ev sahipliği yapan Türkiye gastronomisi, dünyanın prestijli gastronomi rehberlerinden biri olan Gault & Millau Rehberi'yle dünya vitrinine çıkıyor. Türkiye'yi 17. ülke olarak bünyesine katan rehber, belirli şehirleri vurgulamak yerine zengin ve detaylı bir Türkiye gastronomi turu sunmayı amaçlıyor. Gault&Millau Türkiye Rehberi, geçtiğimiz günlerde düzenlenen ödül töreniyle gastronomi tutkunlarının ilgisine sunuldu. Törende Yılın En İyi Şefi Ödülü'nün sahibi Fatih Tutak oldu.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.