Giriş Tarihi: 3.9.2013

Ünlüler et sever

Kıvanç Tatlıtuğ, masaj yapılarak büyütülen danaların etlerini tercih ederken; Hande Yener, ince kesilmiş bonfileye bayılıyor. Bülent Ersoy ise antrikot seviyor

Ünlü isimler; son yıllarda sayıları artan steak house'ların müdavimleri arasında. Günaydın Steak House'un sahibi Cüneyt Asan; ünlülerin 'dry aged' yöntemiyle dinlendirilmiş etleri çok beğendiklerini söyledi.
ERBİL'E ET OLSUN YETER!

Orhan Gencebay ve Demet Akalın bonfile, Gamze Özçelik dana pirzola, Hande Yener ve Nükhet Duru ise 'lokum' denen ince kesilmiş bonfileyi tercih ediyor. Kıvanç Tatlıtuğ'nun vazgeçilmezi ise Kobe eti. Bu et; Japonya'nın Wagyu bölgesinde yetişen ve sürekli masaj yapılan danalardan elde ediliyor. Çağatay Ulusoy; Rib Eye Steak seviyor. Bülent Ersoy ise antrikotu tek geçiyor. Mehmet Ali Erbil ise T-Bone, antrikot, lokum ve Dallas steak'i aynı oranda seviyor.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.