Perşembe 18.03.2016

Ürünler çiftlikten geliyor

Beslenmek bir gereksinim olduğu gibi, yemek yapmak da bir sanat işidir. Nokta Tesisleri'nin 20 yıl önce Anadolu'da başlayan serüveni; kaliteden ödün vermeyen sağlıklı, temiz, şeffaf bir hizmet anlayışıyla İstanbul'da devam ediyor.
Arnavutköy'deki Nokta Tesisleri'nin kendi çiftliğinde veteriner hekim kontrolünde yetiştirdiği küçük ve büyük baş hayvanlar;
İslami kurallara uyularak kesiliyor. Her biri alanında uzman kebap ustalarının hazırladığı mönüler, misafirlerin beğenisine sunuluyor.
Özellikle kuyu kebabı çok beğeni topluyor.
Çam ormanları arasındaki bin 500 kişilik kapasiteli tesiste, Türk kahvaltı sofrasının vazgeçilmez lezzetleri de konuklara ikram ediliyor.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.