Vasiyetin ağırlığını içimde hissediyorum
atv’nin sevilen dizisi ‘Zembilli’nin ‘Esma’sı Sude Zülal Güler, küçük yaşlarda setlere adım atanlardan. 7 yaşından beri dizilerde rol alan Güler, ‘Esma’ karakterini çok sevdiğini anlattı. Ünlü oyuncu, “Esma’nın durumu gerçekten çok zor. Ne yapacağını bilemez halde. Ben de ona bırakılan vasiyetin ağırlığını hissediyorum” dedi
Ünlü oyuncu Sude Zülal Güler, atv dizisi 'Zembilli'de canlandırdığı 'Esma' karakteriyle izleyiciyle buluşuyor. Çekimleri İzmir'de gerçekleşen dizide, tüm ekibin çok iyi anlaştığını söyleyen Güler, "İşin samimi hikâyesi beni çok etkiledi" dedi. Sevdiği adam şehit olunca, onun en yakın arkadaşına emanet edilen 'Esma'nın yeniden mutlu olmasını çok istediğini söyleyen oyuncu, "Esma'nın durumu gerçekten çok zor" diye konuştu. 23 yaşındaki oyuncu seti, karakterini ve kariyer hedeflerini anlattı.
Çok net bir şekilde bilmiyorum ne anlama geldiğini açıkçası, daha önce de duymamıştım. Zembilli aslında hikayemizin geçtiği kasabanın adı.
KOLAY ADAPTE OLDUM
Bu tarz tüm karakterlerin bir bütün oluşturduğu ve komedidram dengesinin güzel olduğu bir işte yer almayı hep istemişimdir. Samimi hikâyesi beni bu işe çekti. Dâhil olma süreci benim için biraz hızlı oldu ama kolay adapte olduğumu düşünüyorum.
Biz işimizi, dokusu hikâyeye uygun bir köyde çekiyoruz. Biraz uzak ama çok güzel bir yer. İşimizde izlediğimiz resimleri buradan başka yerde bu kadar güzel alabilir miydik bilmiyorum. Mekânların dokusu işe çok uygun ve çok güzel.
Tabii birbirimize alışma sürecimiz oldu her iş gibi ama bu işte (ki çok zordur) herkes birbiriyle iletişim kurabiliyor ve enerjilerimiz çok tuttu. Özellikle şehir dışı işinde ve bu kadar çok hep birlikte, samimi sahneler çekerken bizim için çok önemliydi.
Çok boş vaktimiz olmuyor ama olduğu zaman, yeni restoranlara ve yerlere gitmeye çalışıyoruz. Yemekler genel olarak çok güzel. Küçük aktar gibi dükkânlardan organik şeyler almayı ve oraları gezmeyi de çok seviyorum.
(Gülüyor) Ama bu tempoda; kaldığımız otel de bizim ikinci evimiz oldu aslında.
UMARIM ESMA BİR GÜN MUTLU OLUR
Esma'yı çok seviyorum. Her sahnemi, güldüğüm bir sahne olsa dahi, Murat'ını kaybetmenin verdiği acıyı unutmadan, empati kurarak oynamaya çalışıyorum. Vasiyetin ağırlığını ben de içimde hissediyorum. Çok zor. Umarım bir gün tekrar mutlu olur.
Esma ile çok ortak yönümüz olduğunu düşünüyorum. O yüzden çok zorlanmadım hazırlanırken. Sadece insan nasıl böyle bir şeyi kabullenebilir noktasında etrafımdaki insanlardan görüşlerini alıp yaşayan kişiler var mı diye çok araştırdım. Varmış, bu gerçek bir hikâye aslında.
Esma şu an gerçekten çok çaresiz bir durumda. Ne yapacağını bilemez halde. İlerleyen süreçte neler yaşayacağını çok merak ediyorum. İnanın bu sorunun cevabı bende değil.
Evlilik için henüz erken olduğumu düşünüyorum. Ama tabii ki bir gün kim istemez sevdiği insanla güzel bir ailesi olmasını.
7 YAŞINDAN BERİ SETLERDEYİM
Ailemin yönlendirmesiyle hobi olarak reklam çekimlerine gitmemle başladı aslında, daha 7 yaşımdaydım. Zamanla bana inanılmaz keyif vermeye başladı. Kendimi başka bir meslek yaparken düşünemiyorum, işimi çok seviyorum.
Bence bu mesleğe genç yaşta başlamanın avantajları da var, dezavantajları da. Avantajları daha çok bence. Şu an temel bilgilerimin üzerine deneyimlerimi ekleye ekleye işimi yapmaya devam ediyorum.
Aslında onların desteğiyle oldu her şey. Kendimi bulmamı sağladılar. Annem beni okul çıkışı alıp reklam görüşmelerinin yapılacağı ajanslara görüşmeye götürürdü. Hiç unutmuyorum, neredeyse 40 çocuk vardı görüşme yerinde ve annem saatlerce benim o görüşmeye girmemi bekledi. İyi ki de beklemiş. O görüşmenin sonucunda reklamda oynamam için beni seçmişlerdi.
16 YIL NASIL GEÇTİ ANLAMADIM
Zorlandım tabii ki. Hiçbir şey bilmiyorsun, anlamaya çalışıyorsun, işleyişi, düzeni ve daha birçok şeyi. Zamanla alıştım ve set en sevdiğim yer oldu.
Bunca yıl nasıl geçti inanın ben de bilmiyorum ama bir yandan da o kadar mutluyum ki. Bu zamana kadar da bundan sonra da tek amacım işimi layığıyla yapıp çalışmak çabalamak olacak, bunu hiçbir şey değiştiremez.
EN SON HABERLER
- 1 Gizlediği o roldeki anısını anlattı! Pelin Karahan: Eski eşim istemiyordu!
- 2 Yıllardır İbrahim Tatlıses olarak tanıyoruz! İmparator'un gerçek adı ortaya çıktı
- 3 Sahadaki gol sevinci olay oldu! Baba olmaya hazırlanan Cengiz Ünder’den eşine unutulmaz jest
- 4 İlker Aksum kızı Lila'nın o hallerini paylaştı! "Nereden nereye" diyerek herkesi duygulandırdı
- 5 Sessiz sedasız bambaşka biri oldu! Hüsnü Şenlendirici’nin kızı Naz Şenlendirici kaç kilo verdiğini açıkladı
- 6 Türk sanatının acı kaybı! 86 yaşındaki Ressam Süleyman Saim Tekcan hayatını kaybetti!
- 7 Şükrü Özyıldız’dan kız kardeşinin düğününde duygu seli! Önce yürekleri burktu, sonra bateriyle geceye damga vurdu!
- 8 Milli futbolcu Cenk Tosun baba yüreğini açtı! Paylaştığı o sözler yürek ısıttı…
- 9 67 yaşında kansere yenik düşmüştü... Sanatçı Soner Olgun'a son görev: Anma törenine sevenleri akın etti!
- 10 Teoman'ın 'minik Zeyno'su büyüdü! 13 yaşındaki kızını görenler aynı yorumu yaptı: "Babasının kopyası"