Yaya değil ölüm geçidi
Çarpmanın etkisiyle karşı istikamete savrulan kadının üzerinden bir de o esnada seyir halinde olan kamyonet geçti. Başar, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Kaza videosunu izledim Başar dikkatli bir şekilde karşıya geçmeye çalışıyordu. Yaya geçidinin ilk bölümünü geçtikten sonra araçlar vızır vızır geçtiği için durmak zorunda kaldı ve hayatını kaybetti.
Hep aynı örneği veriyoruz;
Avrupa'da yaya geçidine adımınızı attığınız anda araçlar durur.
Türkiye'de ise yaya geçitlerinin hiçbir işlevi yok, araçlar durmuyor.
Hatta yaya geçidinde bir insan görüldü mü araçlar daha da hızlanıyor! Geçenlerde bir yayaya yol vereyim dedim, arkadan korna sesleri yükseldi, az daha yayaya yol verdiğim için kavga çıkacaktı.
Eğitimlisinden eğitimsizine kadar birçok insan yayalara saygı göstermiyor. Bu sadece eğitim ve görgü sorunu da değil. Polis, yayalara yol vermeyenlere ağır cezalar kesmeli.
Muzaffer Hanım kazaya değil, cinayete kurban gitmiştir!
EN SON HABERLER
- 1 Gülşen Bubikoğlu'ndan Bodrum paylaşımları! "Meğer en güzel haliymiş..."
- 2 Karizmasının sırrı çözüldü! Çağatay Ulusoy’un yanındakini görenler inanamadı: Sanki kopyası!
- 3 Tarkan’ın çocukluğunu oynamıştı! Yeşilçam’ın efsane filmindeki bu çocuğu tanıdınız mı? Gerçek duyanları şoke edecek...
- 4 atv, MIPCOM 2026’da güçlü içerikleriyle dünya sahnesinde!
- 5 Altı Üstü İstanbul’un yıldızı Kaan Çakır’dan itiraf! Yıllar önce o klibe gitmişti: Oyunculuk kariyerinin kapısını bakın nasıl araladı!
- 6 Dostları yalnız bırakmadı! Şafak Sezer yeni yaşını böyle kutladı
- 7 Yeşilçam’ın ‘parmaksız’ kabadayısıydı! ‘Kötü adam’ rolleriyle başlayan inanılmaz şöhret hikayesi: Yılmaz Güney’in tek bir cümlesi hayatını değiştirdi!
- 8 Baba olacağını duyurmuştu! Ufuk Beydemir sevgilisini ilk kez takipçileriyle tanıştırdı
- 9 Kalp krizi sonrası yeniden hastanede! Cem Yılmaz, tedavi gördüğü merkezde kontrolden geçti!
- 10 Yeşilçam'dan acı haber: Usta oyuncu Nihat Ziyalan hayatını kaybetti