Giriş Tarihi: 21.2.2021

Yemek kitabı çıkaracak

Psikoloji okumasına rağmen çikolata sektörüne giren Ebru Memiş, 2018'de tüm konsepti kendisine ait bir çikolata markası çıkardı. Ardından Akaretler'deki Moose Chocolatier'i açan Memiş, şimdilerde tahin üzerine öncü olacak bir projede şef Ömür Akkor'la çalışıyor. Memiş, özel reçetelere ve tariflere yer vereceği kitabını da yemek tutkunlarıyla buluşturacak.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.