Cuma 05.11.2016

Yemek kitabı yazarları özel tariflerini hazırlıyor

Mövenpick Hotel Istanbul, İtalyan başaşçı Giovanni Terracciano ile yemek kitabı ve gastronomi kültürü yazarlarını 11 Kasım'da bir araya getiriyor. Yazarların kendi yemek kitaplarından favori bir lezzeti hazırlayacakları Giovanni ve Arkadaşları mönüsü, konukları bir lezzet serüvenine çıkaracak. Etkinlikte; Başaşçı Terracciano'nun yanı sıra 'Alkali Diyet' kitabının yazarı Dr. Ayşegül Çoruhlu, 'Tatlı Sırlar' kitabını yazan Bengi Kurtcebe, 'Ekmek Bir Tutkudur' kitabı ile Yrd. Doç. Dr. Dilistan Shipman, 'Açık Mutfak' ile Ece Zaim, 'Alkali Raw Tarifler' ile Elçin Oflaz, 'Şeflerin Mutfağı' ile Eyüp Kemal Sevinç ve 'Dilim Gülümsüyo!' kitabı ile Hülya Ekşigil; Azzur Restaurant'ta özel tariflerini sunacak.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.