Salı 30.11.2016

Yeni mönüde geleneksel Türk lezzetleri var

Divan İstanbul içerisinde yer alan Divan Lokanta, mönüsüne Türk mutfağının vazgeçilmez geleneksel lezzetlerini ekledi. Executive Şef Giancarlo Gottardo yönetiminde, Divan İstanbul Executive Şefi Özay Akar'ın hazırladığı mönüde; hünkar beğendi, Arnavut ciğeri, gavurdağ salatası, piruhi mantısı başta olmak üzere, Türk mutfağının geleneksel tatları, lezzetseverlerin beğenisine sunuluyor.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.