Sarıgöl’deki okullarda ’Türkiye bağımlılıkla mücadele eğitim’ kursu açıldı
Sarıgöl Halk Eğitimi Merkezi tarafından ilçede bulunan tüm okullara ’Türkiye bağımlılıkla mücadele eğitimi’ kapsamında kurslar açıldı.Sarıgöl Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Hasan Oruç, 'Sarıgöl Halk Eğitimi olarak ilçemizde bulunan tüm okullarımızda okullarımızın rehber öğretmenleri işbirliğiyle bu kurslarımızı planladık. Kurslarımızda yaş durumlarına göre kişisel temizlik, beslenme, teknoloji bağımlılığı, tütünün zararları gibi konular işlenecek. Katkılarından dolayı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze ve okul müdürlüklerimize teşekkür ederim' dedi.İlçedeki tüm okullarda başlayan ’Türkiye bağımlılıkla mücadele eğitimi’ kursunun iki ay boyunca devam edileceği belirtildi.
Sarıgöl Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Hasan Oruç, "Sarıgöl Halk Eğitimi olarak ilçemizde bulunan tüm okullarımızda okullarımızın rehber öğretmenleri işbirliğiyle bu kurslarımızı planladık. Kurslarımızda yaş durumlarına göre kişisel temizlik, beslenme, teknoloji bağımlılığı, tütünün zararları gibi konular işlenecek. Katkılarından dolayı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze ve okul müdürlüklerimize teşekkür ederim" dedi.
İlçedeki tüm okullarda başlayan ’Türkiye bağımlılıkla mücadele eğitimi’ kursunun iki ay boyunca devam edileceği belirtildi.
MANİSA İLÇELERİ
Tüm Manisa HaberleriMANISA HAVA DURUMU
29 Ekim 2026 Perşembe19 º
19 º / 12 ºEN SON HABERLER
- 1 Düğünden sonra çıkan kavgada 18 yaşındaki Bulut öldürüldü
- 2 AK Parti milletvekiline Yeni Partili kadın muhtardan küfürlü yorum tepki çekti!
- 3 Bakanlığın "Hareket Yaşını Öğren, Sağlıklı Yaşa" kampanyası Manisa'da ilgi görüyor
- 4 Manisa'da Piyade Acemi Er Uğur Can Ünsal hayatını kaybetti
- 5 AK Parti Grup Başkanvekili Yenişehirlioğlu: “Yeni uçuş okulu projesinde önemli mesafe kat ettik”
- 6 AK Parti Grup Başkanvekili Yenişehirlioğlu’ndan büyük müjdeler
- 7 Turgutlu’da mahkemeye çıkan Ramazan Avuşmak beraat etti
- 8 Manisa Emniyetinde başarılı personellere anlamlı ödül
- 9 AK Parti Grup Başkanvekili Yenişehirlioğlu: ‘Eğitime güçlü yatırımlarımız kararlılıkla sürüyor’
- 10 Felsefe öğretmeni tutuksuz yargılanmak üzere serbest kaldı