Kızıltepe’de 250 kilo kaçak nargile tütünü ele geçirildi
Mardin’in Kızıltepe ilçesinde düzenlenen operasyonda 250 kilo nargile tütünü yakalanırken, 3 ilçede düzenlenen operasyonlarda ise çeşitli miktarlarda uyuşturucu maddeler ele geçirildi. Düzenlenen operasyonlarda toplamda 11 kişi yakalandı.
Mardin il emniyet müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce, kaçakçılık faaliyetlerinin önlenmesine yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında, Kızıltepe'de bir araçta yapılan aramada kaçak olduğu tespit edilen 250 kilo nargile tütünü ele geçirildi, olayla bağlantısı olduğu gerekçesiyle 2 şüpheli yakalanarak haklarında adli işlem başlatıldı. İl Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılıkla mücadeleye yönelik çalışmaların kararlılıkla ve kesintisiz bir şekilde süreceğini açıkladı.
JANDARMADAN 3 İLÇEDE UYUŞTURUCU OPERASYONU
Mardin İl Jandarma Komutanlığı Narkotik Suçlar ile Mücadele Şube Müdürlüğü koordinesinde Artuklu, Kızıltepe ve Midyat ilçelerinde son 2 hafta içerisinde zehir tacirlerine yönelik düzenlenen operasyonda; 42 bin 601 gram Shunk, 17 bin 169 gram Kubar Esrar, 1.113 gram Metamfetamin ve 83 kök Kenevir ele geçirildi. 3 ilçede gerçekleştirilen operasyonlarda toplamda 9 şüpheli çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.
MARDIN HAVA DURUMU
21 Ekim 2026 Çarşamba23 º
23 º / 15 ºEN SON HABERLER
- 1 Uçuruma yuvarlanan otomobilin sürücüsü yaralandı
- 2 Mardin'de uyuşturucu operasyonu! 43 kilo skunk ele geçirildi
- 3 Kaçak tütün ve sigara ticareti operasyonunda 5 milyon değerinde ürün ele geçirildi
- 4 Mardin’in 3 ilçesinde ruhsatsız tabanca operasyonu
- 5 Akrabalar arasında çıkan kavgada 6 kişi yaralandı
- 6 Jandarmadan tarihi eser operasyonu
- 7 6 Bin 720 paket elektronik sigara kiti ele geçirildi
- 8 Düzensiz göçmen operasyonunda 13 kişi yakalandı
- 9 İpekyolu’nda otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı: 5 yaralı
- 10 Nusaybin’de üç iş yerine silahlı saldırı: 1 yaralı