Pazar 19.05.2013

Yemeklerin seyyahı Akkor üniversiteye danışman oldu

Dünyanın en prestijli yemek kitapları ödülü 'Gourmand Cookbook Avards'da 'Bursa Mutfağı' adlı kitabıyla 'Best Local Cuisine Book 2009' ödülünü kazanan Ömür Akkor'a Bursa Orhangazi Üniversitesi (BOU) tarafından Kültürel Miras Danışmanlığı unvanı verildi. Törene Bursa Orhangazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep İleri "Ömür Akkor, Bursa için önemli bir değer. Ürettiği kültürel miras ve bunun içinde yemekler önemli bir kültürel miras. Bizim üniversitemizle beraber bundan sonra kültürel miraslar konusunda yemekler ve tarihi konulara kadar Akkor'dan biz de danışmanlık hizmeti alacağız" dedi. Ömür Akkor ise Türk mutfak kültürünün geçmişte kalan ve unutulmaya yüz tutmuş yemeklerini kitaplaştırmaya özen gösterdiğini dile getirdi. Akkor, "Orhangazi Üniversitesi'ne danışman gibi görünsem de aslında onlar beni destekleyip başarıdan başarıya itecektir" dedi.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.