Cuma 19.07.2013

Ramazan sofralarının vazgeçilmezi: Güllaç

Ramazan ayının unutulmaz lezzeti güllaç, sofraların vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Bursa Pastacılar Odası Başkanı Necip Daş da, iftar sofralarının baş tacı güllacın çok talep gördüğünü belirtti. Süt, şeker, kavrulmuş fındık içi, antep fıstığı, hindistan cevizi ve yufkanın kullanıldığı güllaç tatlısının Ramazan sofralarına lezzet kattığına dikkat çeken Daş, "Osmanlı döneminde mısır nişastası yufkasının süt, şeker ve gülsuyu ile ıslatılmasıyla ortaya çıkan 'güllü aş', hafif bir tatlı. Ramazan denince akla ilk gelen tatlılardan olan güllacı, vatandaşlar sofralarından eksik etmiyor" diye konuştu.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.