Seyami Usta yeni yerinde
Doğu ve Güneydoğu Anadolu mutfaklarını birleştirerek unutulmaz lezzetlerin yaratıcısı olan ünlü restorancı Seyami Usta, Orhaneli Yolu üzerindeki yeni yerinde müdavimleri ile yeniden buluşuyor
LEZZETİN SIRRI ETTE SAKLI
Ana yemek öncesi sunulan fındık lahmacun, kuru patlıcan dolması, içli köfte ve humusun bulunduğu garnitür ve mezeler çok ilgi görüyor. Metreyle sunulan Adana kebap çeşitleri, sac tava ve pilav üstü tandır, pide çeşitleri, kaburga dolması, tavuk kanat, tavuk şiş ve baklava, fıstıklı sarma baklava, irmik helvası gibi tatlı çeşitleriyle birçok lezzetin sunulduğu zengin mönü dikkat çekiyor. Çocuklar için özel olarak hazırlanan oyun parkında bir kadın görevli minikleri eğlendiriyor. Çocukluğundan beri lokantacılıkla uğraşan Seyami Usta (Ceylan), emin adımlarla başarıyı yakalayan bir isim. Etleri özel olarak seçtiklerini belirten Seyami Usta, "Şık sunum ve leziz tatlarımız güler yüzlü personelimiz, kaliteli hizmetimiz ile Bursalıların gönlünü fethetmeyi başardık. İşin sırrı malzemede bizim için özel olarak yetiştirilen süt kuzusu etini kullanıyoruz. Hep yenilik peşindeyiz, geleneksel lezzetleri modern tat ve sunumlarla buluşturuyoruz. Bizim için önemli olan müşterilerimize sanki evindeymişçesine rahat bir ortam sunmak. Aynı anda 800 kişiye servis yapabiliyoruz, 80 kişi çalışıyor burada" dedi.
EN SON HABERLER
- 1 Üniversiteliye barınma desteği
- 2 Şehit Yazıcıoğlu’nun adı Bursa’da yaşatılacak
- 3 Bir gün değil her gün koruyoruz
- 4 Hem ‘tarihi’ hem ‘hayati’ dönüşüm
- 5 BURSASU, satışta zirveye yürüyor
- 6 Üniversitelilere her alanda tam destek
- 7 Bursa kent mobilyalarıyla güzelleşiyor
- 8 Metroda okuyan kazanıyor
- 9 Minik yüreklerin büyük sevgisi
- 10 İznik Gölü’ne hayat verecek bir proje daha