Pazar 03.04.2016

Anadolu’nun damak tatları buluştu

Bursa'da kurulan "Yöresel Feshane Etkinlik Çadırı"nda, Erzincan'dan tulum peyniri, Mersin'den tantuni, Antakya'dan künefe, Ankara'dan döner, İzmit'ten pişmaniye, Trabzon'dan ekmek, Balıkesir'den zeytinyağı, Adana'dan şalgam, Tokat'tan çemen gibi yöresel ürünler, yoğun ilgi görüyor. Merkez Nilüfer ilçesinde kurulan çadırda, Türkiye'nin onlarca ilinden gelen esnafın stantlarında, etin her çeşidinden tatlıya, zeytinden peynire, çaydan pişmaniyeye, pekmezden helvaya, bakliyattan kuruyemişe kadar yüzlerce lezzet bulunuyor. Kağıtta kebabın ardından kabak tatlısı yiyen, demli çay içtikten sonra kabak çekirdeği çitleyerek stantları gezenler, satın aldıkları ürünlerle evlerine dönüyor.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.