Pazar 18.06.2017
Son Güncelleme: Cumartesi 17.06.2017

Etin lezzeti dinlendirme ve mühürlemede saklı

Bademli'nin en gözde restoranlarından Emr-Et Et&Mangal'in yeni şefi Adnan Ünal, mutfak sırlarını paylaştı. Ramazan nedeniyle işletmelerinde lezzet şöleni yaşattıklarını anlatan 39 yaşındaki Ünal, sektörün önde gelen birçok otel ve restoranında 27 yıl çalıştığını söyledi. Ünal, kırmızı etin lezzetini arttırmak için önerilerde bulundu. Etlerin çok iyi dinlendirilmiş olmasının en önemli tüyo olduğunu söyleyen Ünal, "Dinlendirme etin lezzeti için gerekli yumuşaklığı sağlar. Etin çok daha iyi pişmesini de sağlar. Izgaralarda mühürleme işlemi ise etin suyunun ve aromasının kaçmasına engel olur. Mühürleme etin lezzetini de arttırır" dedi. Ünal, gerçek hizmet ve gerçek lezzet konusunda kendini ispatlamış olan Emr-Et Et&Mangal ile ilgili hedef ve hayallerin de büyük olduğunu söyledi. Ünal amalarının daha fazla lezzet ve hizmet ile misafirlerin mutlu ve doymuş olarak ayrılmalarını sağlamak olduğunu söyledi.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.