Giriş Tarihi: 1.9.2017

Eti en az 24 saat bekletin

Kurban Bayramı'nda şeker ve şekerli besin tüketiminin yanı sıra, et tüketiminin de ciddi derecede arttığını kaydeden Özel Esentepe Hastanesi'nden Diyetisyen Seher Dallı, özellikle fazla kilolu, yüksek tansiyonu olan, kalp-damar, mide ve şeker hastalığı olan kişilerin, bayramda beslenmelerine dikkat etmeleri gerektiğini belirtti. Seher Dallı, "Yeni kesilmiş hayvanların etlerindeki sertlik pişirmede ve sindirimde zorluk yaratır. Özellikle mide problemleri olan kişiler, eti en az 24 saat beklettikten sonra tüketmelidir" dedi.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.