Giriş Tarihi: 31.08.2021 22:59 Son Güncelleme: 31.08.2021 22:59

Ciğer Tava Tarifi: Ciğer Tava nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir?

Masterchef 2021 son bölümde ana kadro yarışmacılarından istenen Ciğer Tava yemeğiyle ilgili tarif detayları merak edilerek Ciğer Tava nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir? soruları üzerinden araştırılmaya devam ediliyor. Merak konusu olan Ciğer Tava nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir? sorularının yanıtları ve tüm bilgiler.

Ciğer Tava nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir? soruları yemeğin Masterchef 2021 son bölümde yapılması sonrasında merak konusu olarak yoğun şekilde araştırılmaya devam ediliyor.

CİĞER TAVA NASIL YAPILIR, TARİFİ NEDİR?

MALZEMELER

  • 1 kg dana ciğeri
  • 3 su bardağı un
  • Yeteri kadar tuz

Kızartmak için:

  • Bol sıvı yağ

Servis için:

  • Kızartılmış acı biber

CİĞER TAVA YAPILIŞI

  1. Ciğerin zarını çıkarıp, ince yaprak şeklinde kesin.
  2. Süzgece alıp, 5-10 dakika dinlendirin.
  3. Daha sonra 8 saat buzdolabında bekletip, sonrasında unlayın.
  4. Bol sıvı yağda 1-2 dakika kızartın.
  5. Ocaktan almaya yakın tuzunu ayarlayın.
  6. Ciğeri süzgeç yardımıyla sıvı yağdan alın.
  7. Acı biber ile birlikte servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.