Çarşamba 17.01.2013

Lakerda sevenler Misina'da buluşacak

Torik ve palamudun bol olduğu yıllarda Karadeniz'de tutulan balıkları saklamak ve tüketebilmek için geliştirilen özel yönteme lakerda deniyor. Fenerbahçe Dalyan'daki Misina Balık Restaurant da bu yılı 'Lakerda Yılı' ilan etti. Torik etinin en sert ve yağlı döneminde yapılan lakerda; şef Hazan Kızılateş tarafından işleniyor. Kısacası Misina Balık, lakerda tutkunlarını bekliyor. Tel: 0216 550 02 58
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.