Giriş Tarihi: 24.03.2025 10:06

Aranan şahıslar, Asayiş ekiplerinin radarına girdi: 91 kişi yakalandı

Aranan şahıslar, Asayiş ekiplerinin radarına girdi: 91 kişi yakalandı

Mersin'de Asayiş ekipleri, düzenlediği operasyonlarda yaralama, hırsızlık, dolandırıcılık, tehdit yakalaması bulunan 91 kişiyi yakalayarak gözaltına aldı.

Mersin Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği koordinesinde İl genelinde yaralama, hırsızlık, dolandırıcılık, tehdit ve 6136 sayılı kanuna muhalefet gibi suçlardan haklarında kesinleşmiş hapis cezasıyla yakalama emri bulunan şüphelilere çalışma başlattı.

Ekipler, şüphelileri yakalamaya yönelik hassas ve titiz çalışmalar neticesinde yapılan düzenlediği operasyonlarda ve uygulamalarda, 91 kişiyi yakalayarak gözaltına aldı. Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen şüpheliler hakkında gerekli yasal işlemler yapıldı.

Yerel Haberler kategorisinde bulunan hiçbir habere herhangi bir editoryal müdahalede bulunulmamıştır. Anadolu Ajansı, İhlas Haber Ajansı, Demirören Haber Ajansı tarafından hazırlanan tüm Mersin Haberleri, otomatik olarak servis edildiği şekilde bu sayfada yer almaktadır. Mersin Haberleri bölümünde yer alan haberlerin tamamının hukuki muhatabı haberi servis eden ajanslardır.