Mersin'de uyuşturucu operasyonunda yakalanan 14 şüpheli tutuklandı
Mersin’de eş zamanlı olarak gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan şüphelilerden 14’ü emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
Mersin, Tarsus, Silifke, Erdemli ve Anamur Cumhuriyet Başsavcılıkları koordinasyonunda İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube ve amirliklerince uyuşturucu madde ticareti yapmak, bulundurmak kullanmak suçlarına yönelik çalışma yapıldı. Mersin merkezde 33, ilçelerden Anamur'da 12, Tarsus'ta 60, Erdemli'de 10 ve Silifke'de 6 şüpheli olmak üzere 121 kişi tespit edildi.
Şüphelilerin yakalanması için 174 ekip, 2 insansız hava aracı ve 630 polisin katılımıyla eş zamanlı olarak şafak operasyonu düzenlendi. Operasyonlarda 77 şüpheli yakalandı. Adreslerde arama yapan ekipler, çeşitli miktarlarda sentetik ecza, esrar, bonzai, metamfetamin, uyuşturucu hap, ruhsatsız 4 tabanca, 4 tüfek, 121 adet mermi ile 3 adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirdi. Gözaltına alınan şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları mahkemece 14'ü tutuklandı. Diğer şüpheliler hakkında ise uyuşturucu madde kullanmaktan adli işlem yapıldığı belirtildi. Operasyonla ilgili çalışmaların sürdüğü bildirildi.
MERSİN İLÇELERİ
Tüm Mersin HaberleriEN SON HABERLER
- 1 Kayıp avukatın cesedi nehirde bulundu! Kesin ölüm nedeni araştırılıyor
- 2 Mersin’de uyuşturucu ve ruhsatsız silah operasyonu!
- 3 Huzur için ömürlerini adadılar, şerefle emekliye ayrıldılar
- 4 Mersin'de uyuşturucu operasyonu! 6 şüpheli tutuklandı
- 5 Jandarmadan 'Silah kaçakçılığı' operasyonu; 1 şüpheli tutuklandı
- 6 Emniyet ve jandarmadan uyuşturucu operasyonu; 4 şüpheli tutuklandı
- 7 Silifke Belediyesi'ndeki imar ve ruhsat işlemlerine soruşturma! 7 şüpheli gözaltında
- 8 Mersin Anadolu İmam Hatip Lisesi Gazze için tek yürek oldu
- 9 Eş zamanlı uyuşturucu operasyonu! 77 gözaltı
- 10 3 belediye başkanı tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi