Bodrum'a iki dev kruvaziyer geldi

Bahamalar bayraklı iki kruvaziyer, bin 982 turist ile Bodrum’a geldi. Turistlerin Bodrum çarşısına hareket getirmesi esnafları memnun etti.
Bodrum'da deniz turizmindeki hareket devam ediyor. Bahamalar bayraklı 277 metre boyunda 42 metre genişliğindeki Resilient Lady isimli kruvaziyer Bodrum'a geldi. Gemide ağırlıklı olarak Amerikalı ve İngiliz olmak üzere toplam bin 410 yolcu ve 1092 personel bulunuyor.
Rodos'tan gelen İhtişamıyla göz dolduran kruvaziyer, akşam saatlerinde Mikonos Adası'na hareket edecek.
İlçeye gelen ikinci gemi ise Bahamalar bayraklı 180 metre boyundaki Seabourn Encore'de ağırlıklı olarak Amerikalı ve İngiliz olmak üzere toplam 572 yolcu, 415 personel bulunuyor. İki gemiden inen tursitler Bodrumlu esnafların yüzünü güldürdü. Turistlerin Bodrum çarşısına hareket getirmesi esnafları memnun etti.


MUGLA İLÇELERİ
- Seydikemer
- Menteşe
- Ortaca
- Kavaklıdere
- Datça
- Bodrum
- Köyceğiz
- Yatağan
- Marmaris
- Milas
- Ula
- Fethiye
- Dalaman
MUGLA HAVA DURUMU
19 Nisan 2025 Cumartesi21 º
21 º / 11 ºEN SON HABERLER
- 1 Ölüdeniz'de, yunuslardan muhteşem gösteri
- 2 Bakan Yardımcısı Alpaslan, “Türkiye her şeye rağmen turizmde özel bir başarı hikayesi yazdı”
- 3 Bodrum’da şok olay! Öğretmen, gardıropta uyuşturucu yetiştirmiş
- 4 Fethiye’de deniz turizmi kurul kararları hatırlatıldı! Denizlerde müzik yayını yasak yerler belirlendi
- 5 Fethiye’de otomobil bisikletli gruba çarptı
- 6 Muğla’da turizm denetimleri sürüyor: 247 tesis kapatıldı
- 7 Fethiye’de yangın ekiplerinin iş başı eğitimleri yapıldı
- 8 AK Parti Muğla Milletvekilleri Kadem Mete ve Yakup Otgöz’den bir müjde daha
- 9 Muşlu aileler evlat nöbetine devam ediyor
- 10 Bodrum'da örnek hareket! Kağıt toplayıcısı çöpte bulduğu altınları sahiplerine ulaştırdı