Seydikemer Devlet Hastanesi başhekimliğine Uzm. Dr. Kadir Dalgıç atandı
Muğla’nın Seydikemer ilçesi Devlet hastanesi Başhekimlik görevine Fethiye Devlet hastanesi Başhekim yardımcısı Fizik tedavi ve rehabilitasyon, kadın hastalıkları Doğum uzmanı Doktor Kadir Dalgıç atandı.
Seydikemer ilçesine yaptırılan ve bölgede sağlık alanında büyük bir eksikliği tamamlayan 150 yataklı Devlet Hastanesine Fethiye Devlet hastanesinin sevilen hekimlerinden başhekim yardımcısı Uzm.Dr.Kadir Dalgıç atandı.
Seydikemer Devlet hastanesi Başhekimi görevine başlayan Dr. Kadir Dalgıç 2014 - 2018 yıllarında Fethiye Devlet Hastanesinde Fizik tedavi ve rehabilitasyon uzmanı, 2005-2009 yıllarında kadın hastalıkları Doğum Uzmanı olarak görev yaparken 2018 yılından bu yana da Fethiye Devlet hastanesi Başhekim yardımcısı olarak görev yaptı.
MUGLA İLÇELERİ
Tüm Mugla HaberleriMUGLA HAVA DURUMU
18 Ocak 2026 Pazar9 º
9 º / -1 ºEN SON HABERLER
- 1 Kendisinden haber alınamayan adam evinde ölü bulundu
- 2 Kanoyla Yunan adalarına kaçarken yakalandılar
- 3 Muğla’da üreticiye defne desteği: 31 Bin fidan toprakla buluştu
- 4 Datça'da 20. Açık Kış Yüzme Maratonu başladı
- 5 3 yıldır kayıptı! İsa Çiftçi’yi arama çalışmaları yeniden başladı
- 6 Bodrum’da uyuşturucu davasında pişmanlık yetmedi
- 7 Seydikemer Belediyesi’nden karla mücadele seferberliği!
- 8 Bodrum Belediyesi'nde emlak kayıtlarında usulsüzlük iddiası! 2 personele suç duyurusu
- 9 Marmaris’te panik anları! Güçlendirme yapılan bina çöktü
- 10 Fethiye’de tribünden düşen taraftar yoğun bakıma alındı