Bakan Yumaklı Muğla’ya geliyor
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, "Orman Benim" kampanyası için Muğla'ya geliyor.
Orman yangınlarına karşı alınacak önlemler konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla Bakanlığımız ve Genel Müdürlüğümüzce "Orman Benim" kampanyası başlatılıyor. 3 Mayıs Cuma günü 81 ilde eş zamanlı olarak yapılacak programlarda öğrencilerinde katılacağı çeşitli etkinlikler düzenlenecek.
Tarım ve Orman Bakan İbrahim Yumaklı beraberinde Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey ile birlikte "Orman Benim" kampanyasının startını Muğla'dan verecek. Muğla- Marmaris karayolu üzeri Gülağzı mevkiinde yapılacak programda il protokolü ve öğrencilerin katılımıyla çeşitli etkinlikler düzenlenecek.
"Orman Benim" kampanyasıyla orman yangınlarının önlenmesi konusunda 4 başlıkla dikkate çekiliyor. 1-Ateş Yakmam Yangını Önlerim, 2-Anız Yakmam Yangını Önlerim, 3-Çöp Atmam Yangını Önlerim ve 4-Atıkları Toplar Yangını Önlerim ana sloganları kampanyayı oluşturuyor.
"Orman Benim" kampanyası 3 Mayıs Cuma günü saat 10.00 da tüm yurt genelinde 81 ilde eş zamanlı olarak yapılacak.
MUGLA İLÇELERİ
Tüm Mugla HaberleriMUGLA HAVA DURUMU
21 Ocak 2026 Çarşamba8 º
8 º / 0 ºEN SON HABERLER
- 1 Fethiye’de ev yangını: Çatı katı küle döndü
- 2 Muğla’da Daltonlar ve Casperlar operasyonu! 11 şüpheli gözaltında
- 3 Köyceğiz’de çağdışı çile! 4 yıldır suya hasretler! Küflü tankerlere mahkum edildiler
- 4 FETÖ firarisi Seydikemer’de yakalandı!
- 5 Bodrum’da kaçak iskele ve limanlara yıkım başladı
- 6 Muğla’da zehir tacirlerine geçit yok! 7 şüpheli tutuklandı
- 7 Marmaris’teki uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli tutuklandı
- 8 Firari organizatör Muğla’da yakalandı
- 9 Muğla’da tekne alabora oldu! 1 ölü
- 10 Kendisinden haber alınamayan adam evinde ölü bulundu