Fethiye şehitlerimizi unutmadı

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi Ve Şehitleri Anma Günü etkinlikleri kapsamında Fethiye Cumhuriyet Başsavcılığı ve Fethiye Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından Fethiye Hallaç Mezarlığı’nda şehit Süleyman Yasir Ağır’ın kabri ziyaret edilip, dualarda bulunuldu.
Kahraman Türk Ordusu'nun tarih boyunca kazandığı sayısız zaferler arasında ayrı ve önemli bir yeri olan 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi'nin 110. Yıldönümü'nü kutlamak ve şehitlerimizi anmak amacıyla Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Günşafak Karartı, Fethiye Denetimli Serbestlik Müdürü Mesut Akdülger ve haklarında Denetimli Serbestlik kararı bulunan yükümlüler ile görevli personel tarafından Fethiye Hallaç Mezarlığında Kahraman Şehitlerimizden Süleyman Yasir Ağır'ın mezarı ziyaret edilip, dualarda bulunuldu.
2019 Temmuz ayında Hakkari'de PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan 3 askerden Jandarma Uzman Çavuş Süleyman Yasir Ağır (27), Fethiye Hallaç Mezarlığı'nda binlerce vatandaşın katıldığı törenle gözyaşları arasında toprağa verilmişti. Şehit Uzman Çavuş Süleyman Yasir Ağır'ın mezarı başında günün anlam ve önemini anlatan bir konuşmanın ardından Kur'an-ı Kerim okundu. Başta Türkiye Cumhuriyeti'mizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve Çanakkale şehitleri olmak üzere Süleyman Yasir Ağır ve tüm şehitlerimiz için dualarda bulunuldu.
MUGLA İLÇELERİ
- Seydikemer
- Menteşe
- Ortaca
- Kavaklıdere
- Datça
- Bodrum
- Köyceğiz
- Yatağan
- Marmaris
- Milas
- Ula
- Fethiye
- Dalaman
MUGLA HAVA DURUMU
22 Mart 2025 Cumartesi18 º
18 º / -2 ºEN SON HABERLER
- 1 Huzurevi sakinleri Kaymakam Ertaş'a ziyarette bulundu
- 2 Bodrum’da sezon öncesi altyapı denetimi
- 3 Fethiye'de polise saldıran iki protestocu gözaltına alındı
- 4 Fethiye’de uyuşturucu taciri yakalandı
- 5 Seydikemer yaylalarına kar sürprizi
- 6 Muğla’da Mart ayında kar sürprizi
- 7 17/25 Aralık kumpasının organize müdürü gözaltına alındı
- 8 Seydikemer protokolü şehitlerimizin kabirlerini ziyaret etti
- 9 Şehitler anısına fidanlar yeşerecek! Fethiye’de 18 Mart’ta 5 Bin fidan dağıtıldı
- 10 “İstiklal’den İstikbal’e” ayakta alkışlandı