Bodrum’da uyuşturucuya geçit yok
Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen “Sokaklar Güvende” operasyonunda, tefecilik, yağma, dolandırıcılık ve uyuşturucu madde temini iddialarıyla soruşturulan 8 şüpheliden 7’si gözaltına alındı. Firari bir şüphelinin yakalanması için çalışmalar sürüyor.
Muğla'nın Bodrum ilçesinde, Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen soruşturma kapsamında KOM Büro Amirliği ekipleri tarafından 8 şüpheliye yönelik eş zamanlı operasyon düzenlendi. Soruşturmada müşteki H.E.'nin tefecilik kapsamında borçlandırıldığı, verilen paranın tahsili amacıyla darbedildiği, kendisine ait bir arsanın imara açılacağı vaadiyle dolandırıldığı ve uyuşturucu madde temin edildiği iddiaları araştırılıyor. Şüphelilerin kullandığı GSM hatları üzerinde alınan karar doğrultusunda iletişimin tespiti, dinlenmesi ve kayda alınmasına ilişkin tedbir uygulandığı bildirildi.
7 ŞÜPHELİ GÖZALTINDA
Elde edilen delil ve tespitlerin ardından 14 Eylül 2026'da şüphelilere ait adreslere eş zamanlı operasyon düzenlendi. S.C., A.A.Ö., C.S., Y.E., C.K., S.Ö. ve N.A. gözaltına alınırken, H.Ç.'nin yakalanmasına yönelik çalışmaların sürdüğü belirtildi.
SENET, ÇEK VE FİŞEKLER ELE GEÇİRİLDİ
Adreslerde yapılan aramalarda 1 havalı tüfek, 2 bıçak, 1 teleskopik cop, 6 senet, 1 çek, çek fotokopisi ve çek görüntülerinin yanı sıra banka dekontları, 29 adet 9x19 milimetre fişek ve 11 kurusıkı tabanca fişeği ele geçirildi. Aramalarda ayrıca sigara sarma kağıtları ile Lyrica isimli ilaca ait olduğu belirtilen boş kapsüller bulundu.
SORUŞTURMA ÇOK YÖNLÜ SÜRÜYOR
Şüpheliler hakkındaki soruşturmanın tefecilik, yağma, dolandırıcılık ve diğer iddialar yönünden sürdüğü, gözaltındaki kişilerin emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilmelerinin beklendiği öğrenildi. Operasyonu kapsamında, haklarında uyuşturucu madde kullandığı veya bulundurduğu yönünde bilgi bulunan şüphelilere yönelik operasyon düzenlendi. Bodrum'da gerçekleştirilen çalışmada T.Ö., Ş.Y., M.İ., H.Ü., İ.K. ve A.C. adreslerinde yakalandı. A.C.'nin üzerinde yapılan aramada sentetik madde ele geçirildi. Soruşturma kapsamında toplam 10 şüphelinin bulunduğu, B.S., T.A., F.K. ve Ö.S.K.'nin yakalanmasına yönelik çalışmaların sürdüğü bildirildi.
MUGLA İLÇELERİ
Tüm Mugla HaberleriMUGLA HAVA DURUMU
2 Kasım 2026 Pazartesi16 º
16 º / 10 ºEN SON HABERLER
- 1 Muğla’ya turuncu kodlu alarm! Metrekareye 100 kilograma kadar yağış bekleniyor
- 2 MSKÜ eğitimde kalite tesciliyle ilk 30 üniversite arasında yer aldı
- 3 Muğla’da 5 bin öğrenci bilimle buluştu
- 4 Diş tedavisi sonrası ölüme detaylı soruşturma
- 5 Bodrum’da kırmızı bülten operasyonu!
- 6 Bodrum’da uyuşturucu operasyonu
- 7 Muğla’da yakıt yüklü tanker alev aldı! Ekiplerin müdahalesi sürüyor
- 8 Bodrum Emniyeti uyuşturucuya geçit vermiyor
- 9 Muğla’da yangına karşı yeni yasak: Bildirim yapmadan kaynak ve spiral kullanılamayacak
- 10 Bodrum’da “daltonlar” kutlamasına tutuklama