Niğde’de U14 Erkekler Sutopu Grup Müsabakaları yapıldı

Niğde'de, Sutopu Federasyonu Başkanlığının 2025 yılı faaliyet programı kapsamında düzenlenen U14 Erkekler Sutopu Grup Müsabakaları büyük bir heyecanla gerçekleştirildi. 11 ilden yaklaşık 150 sporcunun katıldığı organizasyon, Niğde Olimpik Yüzme Havuzu'nda yapıldı.
Genç sporcuların kıran kırana mücadele ettiği su topu müsabakalarına hem katılımcılar, hem de izleyiciler yoğun ilgisi gösterdiler. Yapılan karşılaşmalardaki başarılı mücadeleler Türkiye'de gelecekte sutopu sporunun daha iyi noktalara gittiğinin bir göstergesi olarak değerlendirildi. Müsabakalara katılan sporcular, hem yeteneklerini sergilediler hem de önemli bir tecrübe de kazandılar.
Organizasyonda, kazanan takımlar ve sporcular ödüllerini alırken, yarışmaların sonunda Niğde'nin sutopu alanındaki geleceğine de büyük katkı sağladı.
NIGDE HAVA DURUMU
4 Mayıs 2025 Pazar18 º
18 º / 4 ºEN SON HABERLER
- 1 Niğde jandarmasından uyuşturucu tacirlerine darbe
- 2 Niğde’de 43 yıllık öğretmene duygu dolu veda
- 3 Altunhisar'da tüfekle yaralanan kadın öldü, eşi gözaltında
- 4 Niğde’de Şehit Ömer Halisdemir anısına maraton düzenlendi
- 5 Niğde’ye hava kampüsü yapılacak
- 6 Niğde’de meyve ağaçları adeta dondu
- 7 Niğdeli boksör Mert Kızıltan Türkiye 3.’sü oldu
- 8 Organları ile 2 kişiye hayat verdi
- 9 CHP‘nin boykotuna karşı belediye desteği
- 10 Niğde’de uyuşturucudan 5 kişi tutuklandı