Giriş Tarihi: 16.03.2024 11:12

Başkan Güler Fatsa’da müjdeler verdi

Başkan Güler Fatsa’da müjdeler verdi

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Hilmi Güler, seçim çalışmaları kapsamında Fatsa ilçesinde esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Başkan Güler, "Bolaman Vadisi projesi hızla ilerliyor. Bu proje ile Fatsa ve arkasındaki ilçelerin muazzam bir kalkınmaya şahit olacaklar. Yeni dönemde alt yapı, yol ve su yatırımlarına öncelik vereceğiz” dedi.

Başkan Güler Fatsa ilçesinde katıldığı SKM açılışının ardından esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Geride kalan 5 yılda Fatsa'da önemli alt ve üst yapı yatırımlarını hayata geçirerek halkın yıllardır kanayan sorunlarına çözüm getiren Başkan Güler'e vatandaşlar teşekkür ederek yeni dönem için destek sözü verdi. Esnaf ve vatandaşların taleplerini de not alan Başkan Güler, kavgadan uzak sevgi dilini kullanarak yürüttüğü seçim kampanyasında Fatsa'da da vatandaşların hayır dualarını ve desteğini arkasına aldı.

Yeni dönemde de alt yapı, yol ve su yatırımlarına öncelik vererek kısa sürede bu sorunları kökten çözeceklerini ifade eden Başkan Güler, çalışmaları adım adım daha da ilerilere taşıyacaklarını kaydetti. Bolaman Vadisi projesinin de hızla ilerlediğinin müjdesini veren Başkan Güler, bu proje ile Fatsa ve arkasındaki ilçelerin muazzam bir kalkınmaya şahit olacaklarını belirtti.

Yerel Haberler kategorisinde bulunan hiçbir habere herhangi bir editoryal müdahalede bulunulmamıştır. Anadolu Ajansı, İhlas Haber Ajansı, Demirören Haber Ajansı tarafından hazırlanan tüm Ordu Haberleri, otomatik olarak servis edildiği şekilde bu sayfada yer almaktadır. Ordu Haberleri bölümünde yer alan haberlerin tamamının hukuki muhatabı haberi servis eden ajanslardır.

ORDU HAVA DURUMU

3 Temmuz 2025 Perşembe

24 º

24 º / 16 º
Kuvvetli Gökgürültülü Sağanak Yağışlı