Pazar 09.12.2012

Kaburganın narlısı

Karaköy ahalisine, bir yeni mekan daha katıldı. Emin olmak, tasdiklendi diyebilmek için üç-dört kere gidip, her seferinde başka bir şey denemeyi, hatta yan masanın mönüsüne de çaktırmadan göz atabilmeyi bekledim. İçim rahat, onayı verebilirim: Unter'e özellikle dışarıda yağmur yağan kapalı günlerde; hayattan bezdiğiniz, trafikten nefret ettiğiniz, "Daha da bu şehirde kalmam," dediğiniz kasvetli zamanlarda gidin. Tercihen kalabalık bir ekip toplayın ki, önce narların eşliğinde gelen kuzu kaburgaları, üzerine kayısının içine doğrandığı tabule salatasını, devamında rokanın altına fileto olarak dizilmiş palamutu, camekanda dönüp duran pilicin yarısını, nohutlu kök ıspanakla gelen dana kuyruğunu, zeytinyağlı kerevizi 'ortayı donat, herkese iki çatal' usulü yiyebilin. Ben menüden altı yemeğin tadına bakabildim, bir dahaki ziyaretimi sabah saatlerine denk getirip, satsuma suyunun yanında omlet siparişini vermeyi düşünüyorum.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.