Son Güncelleme: Çarşamba 22.03.2023 10:58
Ramazan'da yepyeni bir bedenin formülü! Vücudunuzu şekillendiren beslenme listesi
Ramazan ayı için sağlıklı beslenme önerilerinde bulunan Uzman Diyetisyen Sedef Aksu, “Ramazan’da yemeklerin pişirme yöntemlerine önem verilmelidir. Kızartma ve kavurma yerine özellikle sağlıklı yöntemlerle hazırlanan haşlama, fırında, buğulama veya ızgarada pişirme yöntemlerini tercih edin. Kavrulmuş, kızartılmış ve tütsülenmiş yemeklerden kaçının” dedi.
Beslenme ve Diyet Kliniği'nden Uzm. Dyt. Sedef Aksu, Ramazan ayını sağlıklı geçirmek adına beslenmede dikkat edilmesi gereken durumları anlattı.
EN SON HABERLER
- 1 Ramazan Bayramı için son hazırlıklar sürüyor!
- 2 İdeal Müslüman nasıl olmalı?
- 3 Mazlumun sahibi Allah’tır
- 4 Allah’ın örttüğünü siz de örtün
- 5 Topkapı Sarayı Mukaddes Emanetler Dairesi’nde Ramazan yoğunluğu!
- 6 Kim olursa olsun zulmetmeyin
- 7 Uzmanı uyardı! "Ramazan sonrası öğünleri kademeli artırın!"
- 8 Ramazan'dan sonra metabolizmayı hızlandırmak için ne yapılmalı?
- 9 Af dileyen yok mu?
- 10 Kur’an-ı Kerim ziyafeti yaşanacak