Giriş Tarihi: 17.06.2017

İftara özel alternatifler

Ramazan’ın bitimine sayılı günler kala orucunuzu evde değil de dışarıda açmak isterseniz, İstanbul’da bu kutsal aya özel mönüler hazırlayan birçok restoran bulabilirsiniz. İşte o mekanlardan bazıları...

Şehrin merkezinde
İstanbul'un en önemli yaşam merkezlerinden Taksim'de yer alan Grand Hyatt İstanbul, konumu itibariyle şehrin içinde ama gürültüsünden uzak 34 isimli restoranıyla bu yıl da Ramazan ayına özel zengin iftar menüsüyle misafirlerini ağırlıyor. Grand Hyatt, konuklarına günlük olarak değişen lezzetlerin yanı sıra her gün meze çeşitleri, çorba, makarna, içli köfte ve salata çeşitleri, peynirler ve soğuk etlerden oluşan şarküteri tabağı sunuyor. Her akşam iki çeşit ızgara, sebze yemekleri, pide, lahmacun veya gözlemenin yer aldığı mönüde; et, tavuk veya balıkla yapılmış üç çeşit tencere yemeği de yer alıyor. İftarın finali ise dünya mutfağından tatlıların yer aldığı büfe yapılıyor.
Seçenek çok fazla
Divan otelleri ve restoranları, Ramazan ayında misafirlerini karşılıyor. Divan şeflerinin ellerinden çıkan tatlar; hem gözlere, hem damaklara hitap ediyor. Divan İstanbul'un içerisinde yer alan Divan Pub terasta, Ramazan ayı boyunca iftar, Türk sanat müziği eşliğinde yapılıyor. Anadolu yakasında yer alan Divan İstanbul Asia ve Divan Suites İstanbul G-Plus da, Ramazan boyunca konuklarını özel mönülerle ağırlıyor.
Boğaz'da keyif
Four Seasons Hotel Bosphorus, Ramazan ayında konuklarını, birbirinden lezzetli yemeklere evsahipliği yapan Aqua Restaurant'ta ağırlıyor. Boğaz'a hakim etkileyici atmosferi ile Aqua, Ramazan'a özel hazırladığı tatları fasıl eşliğinde açık büfe olarak misafirlerine sunuyor. Bu zengin büfede lezzetli iftariyeliklerden, serin şerbetlere, geleneksel zeytinyağlılardan barbekü çeşitlerine kadar geniş bir yelpazeden oluşan seçenekler yer alıyor.
Ne ararsanız var
Panaromik boğaz manzarası ve ferah atmosferiyle büyüleyici bir ortam sunan Vogue, Ramazan ayı için lezzetli bir mönü hazırladı. Vogue Ramazan mönüsü; iftariye tabağı ile başlıyor. Hemen ardından servis edilen geleneksel lezzetlerin ardından ana yemek olarak üç farklı seçenek sunuluyor.
Canlı fasılla nostaljik hava
Hilton İstanbul Kozyatağı, Ramazan ayı boyunca Brasserie Restaurant'ta misafirlerine zengin mönüsü, geleneksel tatları ve canlı fasıl ile nostaljik bir Ramazan yaşatıyor. Açık büfe olarak hazırlanan Ramazan mönüsünde; Türk mutfağının leziz iftariyelikleri, zeytinyağlılar, yöresel yemekler ve tatlı büfesi yer alıyor.
Kesenize uygun fiyatlar
Ataşehir'de hizmet veren Bizim Konak Et&Kebap Restaurant, Güney Doğu Anadolu Bölgesi'nin en özel lezzetlerinin sunulduğu iftar mönüsüyle hem midenize, hem de cebinize hitap ediyor. Günün çorbası ile başlayan mönü; iftariyeliklerle devam edip zeytinyağlılar, ara sıcaklar, salatalar, ana yemekler, tatlılar ve meşrubatlardan oluşuyor.
Yeni şubede geleneksel lezzet
Türk mutfağının özgün ürünü köfteyi, 98 yıldır kuşaktan kuşağa aktarılan bir lezzet ve sunum geleneğine dönüştüren Tarihi Sultanahmet Köftecisi'nin yeni şubesi, Demirören İstiklal'de açıldı. Restoranda köfte, piyaz, tatlı ve içecekten oluşan iftar mönüsü, müdavimlerin beğenisine sunuluyor.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.