Nostaljik bir yolculuğa hazır mısınız?
İstanbul Havalimanı terminalinde kurulan ‘Ramazan Köyü’ uçuşlarını bekleyen yolculara keyifli dakikalar yaşatıyor. Ramazan Köyü ile “nerede o eski ramazanlar diyenler” nostaljik bir yolculuğa çıkıyor
Dayanışma, yardımlaşma ve paylaşma ayı olan Ramazan ayında deprem bölgesindeki afetzedeler de unutulmuyor. Türkiye'nin en önemli şeflerinden Ebru Baybara Demir'in özenle hazırladığı iftar kumanyaları her gün iftarda yolculara sunuluyor. Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ne özel tatları içeren menüdeki malzemeler, deprem bölgesindeki üreticilerden temin ediliyor. İGA İstanbul Havalimanı'nın Lounge yeme içme alanlarının işletmesini yürüten TRU Ağırlama Hizmetleri ve Perakende Grup iştirakının iş birliğiyle hazırlanarak paketlenen iftar kumanyalarla, Ramazan ayı boyunca oruçlarını terminalde açacak yolculara özenle hazırlanmış bir öğün sunuluyor. Havalimanından seyahat eden yolcular, müzik dinletileri, ebru, ahşap boyama ve hat sanatı gibi atölyelerden yararlanma fırsatı buluyor. Ramazan ayı kapsamında havalimanının çeşitli yerlerinde kurulan sahneler, atölyeler ve oyun alanları ile Ramazan'ın birlik, beraberlik ve dayanışma değerleri hem yerli hem yabancı misafirlerle paylaşılıyor.
EN SON HABERLER
- 1 Ramazan Bayramı için son hazırlıklar sürüyor!
- 2 Topkapı Sarayı Mukaddes Emanetler Dairesi’nde Ramazan yoğunluğu!
- 3 Kur’an-ı Kerim ziyafeti yaşanacak
- 4 Çocuk iftarı geleneği bu Ramazan'da da devam ediyor
- 5 Başakşehir’de Ramazan etkinlikleri sürüyor
- 6 Çocukları ramazan iklimine alıştıran tekne orucu geleneği devam ediyor
- 7 Erzurum'da siparişle yapılan ramazan pideleri "isme özel" çıkıyor
- 8 Ramazan sokağı yoğun ilgi görüyor
- 9 İftar sonrası vazgeçilmez lezzet haline gelen lezzet: 'kahve'
- 10 Ramazan’ın heyecanı bu çarşıda!