Cumartesi 16.05.2009
Son Güncelleme: Cuma 15.05.2009

Kahvaltı sofrası kuru üzüm sever

Sizin için iyi olan tek 'kırışıklık', sabah yediğiniz yulaf ezmesindeki kuru üzümdür. Mısır gevreğine ya da yulaf ezmesine kuru erik eklemek, kalbiniz için büyük bir avantaj olabilir. Lif açısından zengin bir besin olan yulaf ezmesi, kötü kan yağınızı kontrol altında tutmanıza (bütün yağlar kötü değildir) yardımcı olarak kalbinizi korur.
GERÇEK BİR POLİFENOL DEPOSUDUR
Kuru üzümü, kahvaltıda önemli bir alternatif yapan şey ise tıka basa 'polifenol'le dolu olmasıdır. Polifenol; atardamarlarda kalp krizine ya da felce neden olan plak kırılması gibi kötü şeyler olmasını önleyen bileşimler olarak bilinir. Çilek, böğürtlen gibi kuru üzüm de yüksek oranda polifenol içeren meyveler arasında yer alır. Hatta greyfurt, portakal ve kara üzümden bile daha yararlı olduğunu söyleyebiliriz.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.