Pazar 14.06.2009
Son Güncelleme: Cumartesi 13.06.2009

Kaynar su çayın tadını bozuyor

Yeşil çayın tadını sevmiyorsanız, doğru demlemiyor olabilirsiniz... Mesela; yeşil çay hazırlarken kaynar su kullanmanıza gerek yoktur. Çünkü su ne kadar sıcak olursa çayın aroması ve tadı o kadar bozulur! Bu yüzden ketlle'da kaynattığınız suyu bir süre beklettikten sonra yeşil çayınızı demleyin. Sallama yeşil çay poşetini ise sıcak suyun içinde üç dakikadan fazla tutmayın.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.