Salı 04.08.2009
Son Güncelleme: Pazartesi 03.08.2009

Temiz su yoksa kaynatın!

Yaz mevsiminde bağırsak enfeksiyonlarına yakalanmamak için şu kurallara dikkat etmeniz gerekiyor:
Donmuş gıdaları özellikle etleri pişirmeden önce tamamen çözün. Bu işlemi buzdolabının alt rafında yapın.
Pişirilmiş gıdaları, beş derece altında saklayın. Gıdaları dolaba üst üste yerleştirmekten kaçının.
Temiz su kullanın. Temiz ve güvenli su, içmek için önemli olduğu kadar gıda hazırlanması için de önemlidir. Şüphe durumunda suyu kaynatın.
Elleriniz yıkamayı unutmayın. Gıda hazırlama işlemine başlamadan önce ya da ara verdiğinizde, özellikle de tuvalete girdiyseniz ellerinizi çok iyi bir şekilde dezenfekte edin.
İçecek tozlarının şebeke suyuyla hazırlanması ishale yol açabilir. Toz içecekleri tüketirken dikkat edin.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.