Pazar 18.10.2009
Son Güncelleme: Cumartesi 17.10.2009

Etiketleri okuyun, katkı maddelerini tanıyın!

Bazen yağsız pişmiş tavuktan ya da şekersiz pudingden umduğunuzdan daha fazlasını alırsınız. Bunlar yediklerinizin içindeki katkı maddeleridir... Bazı insanlarda baş ağrısı, alerji hatta kalp çarpıntısını tetikleyen katkılar; bazen ölümcül sonuçlar da yaratır. Eğer yediğiniz bir şeyin size dokunduğunu hissederseniz, içinde sülfit, aspartam ya da MSG (Monosodyum Glutamat) olup olmadığını kontrol edin. MSG; yıllardır pek çok restoranda lezzet artırıcı olarak kullanılır ama nefes darlığı ve mide bulantısı yapabilir. UYARI: Etiketleri kontrol edin ve içinde bu maddeler bulunan besinleri almayın. Hatta bundan böyle hiç katkı maddesi içermeyen besinler tüketin. Bu değişim daha genç kalmanızı da sağlar.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.