Pazar 18.10.2009
Son Güncelleme: Cumartesi 17.10.2009

Kahvaltı yapmayan daha az yağ yakıyor

Kahvaltı yapmayanlar! Neler kaçırdığınızı biliyor musunuz? Aslında daha fazla yağ yakabilmeniz için işin sırrı son derece basit: 'Düşük glisemik indeksli' bir kahvaltı etmek... Kulağa bilimsel geliyor ama 'glisemik indeks'; aldığınız besinin kan şekerinizi ne kadar hızlı yükselttiğine bakılarak ölçülebilir.
BEYAZ EKMEKLE VEDALAŞIN
Beyaz ekmek gibi işlenmiş karbonhidrat içeren yüksek glisemik indeksli besinler, kan şekerinizi çok hızlı yükseltir. Tam tahıllı ürünler ve şekersiz yoğurtlar ise her şeyin yolunda gitmesini sağlar... Kadınlar; kahvaltıda müsli, yağsız süt, elma suyu, şeftali ve yoğurt gibi düşük glisemik indeksli besinler tüketince, günlük aktiviteleri sırasında daha çok yağ yakar. Beyaz ekmek, salam, margarin ve şekerli bir içecek tercih edenler ise daha çok karbonhidrat yakar! Düşük glisemik indeksli kahvaltının uzun süre tok tuttuğunu da unutmayın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.