Pazartesi 18.01.2010
Son Güncelleme: Pazar 17.01.2010

Ekmek dediğin tahıllı olmalı!

Hacettepe Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Tanju Besler, insanların günlük enerjisinin ortalama yüzde 50'sini ekmek ve diğer tahıl mamul ürünlerinden sağladığını söyledi. Besler, "Ekmek, düşük glisemik indekse sahip olurken önemli bir protein kaynağı görevini üstlenmeli. Tolere edilebilir düzeyde diyet posası, vitamin, mineraller ve antioksidan öğeler içermeli" dedi. Türk insanın beslenmesinde ekmeğin büyük bir yeri olduğuna değinen Besler, "Ekmeğin kaliteli olması için tahıl yönünden zenginleştirilmesi gerekiyor" diye konuştu.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.