Salı 16.08.2011

Kırmızı et diyabet nedeni

Amerika'da 400 bin kişi üzerinde yapılan bir araştırma; sığır, domuz ve kuzu etinin zararlı olduğunu kanıtlamıştır. Bu etlerin kızartılmış veya çiğ olması, sosis, salam haline getirilmesi ya da biftek halinde yenmesi de durumu değiştirmiyor. 'American Journal of Clinical Nutrition' degisinde yayınlanan makaleye göre; bilim adamları, 100 gram bifteğin bile diyabet riskini beşte bir oranında artırdığını söylüyor. Bu da; sadece sosis, salam, sucuk gibi tuz ve nitrit oranı fazla olan işlenmiş etin sağlıksız olduğu söyleminin yanlış olduğunu kanıtlıyor.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.