Giriş Tarihi: 26.3.2012

Taş baskı üretim teknik özellikleri

Zeytin; üretimin hiçbir aşamasında metal ile temas etmez. Bu nedenle yağ; metal sürtünmesine ve yanmasına maruz kalmaz.
Değirmende kırılıp ezilen zeytin, hava ile temas ettiğinden; antioksidan değerleri daha fazla yağın içinde kalır. Böylece asla vitamin ve mineral kaybı olmaz.
Taze sıkılmış zeytinyağı, meyvenin çok yoğun tadını ve kokusunu içerir.
Taş baskıda doğal yağın kalitesi daha da artar.
En saf, en sağlıklı ve en lezzetli zeytinyağı üretme tekniğidir.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.