Pazar 08.04.2012

Sebzelerin vitaminini nasıl artırabiliriz?

Sebze ve meyvelerden yarar sağlayabilmeniz için pişirme sırasında bazı kurallara dikkat etmeniz gerekiyor. Acıbadem Kadıköy Hastanesi Beslenme ve Diyet Uzmanı Şengül Sangu Talak bu kuralları şöyle sıraladı:
Sebze ve meyveleri şiddetli akan suyun altında yıkamayın.
Sebzeleri büyük parçalara bölün.
Tencerenin kapağını kapalı tutun.
Çiğ tüketin.
Pişirme suyunu dökmeyin.
Yemeğe soda eklemeyin.
Sebze ve meyvelerin yenilebilen kabuklarını soymayın.
Tatlıya şekerini piştikten sonra ekleyin.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.