Perşembe 23.05.2013 00:00

Sağlık için atıştırın

Uzmanlar, işyerinde sabah ve öğleden sonra, 2 kere sağlıklı atıştırmalık tüketilmesinin önemli olduğunu belirtiyor.

İşyerinde sabah ve bir de mutlaka öğleden sonra, 2 kere sağlıklı atıştırmalık tüketilmesinin önemine değinen uzmanlar, bu sayede üretkenliğin de arttığını kaydediyor.

Metabolizmayı gün boyunca çalışır halde tutmak için sağlıklı organik yiyeceklere ihtiyaç olduğunu belirten uzmanlar, masa başında çalışanları da kilo konusunda uyarıyor.

Hafif, doğal, enerjik atıştırmalıklar ve bol su tüketilmesini öneren uzmanlar, ayrıca porsiyonların kontrollü tüketilmesi gerektiğini vurguluyor.

Uzmanlar; Karadeniz'den fındık, Urfa'dan bademin, Malatya'nın kuru kayısısının, Çorum'un leblebisinin gün içinde tüketim için uygun olduğunu belirtiyor.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.