Son Güncelleme: Salı 04.02.2014 11:07
Kahvaltı yapmayanlar dikkat!
En önemli öğün olarak gösterilen kahvaltının, kalp sağlığını koruduğu tespit edildi.
İsveçli bilim adamları, kalsiyum ve vitamin açısından zengin besinlerle kahvaltı yapanlar ile bu öğünü atlayan kişileri 27 yıl boyunca inceledi.
Kahvaltı yapmayanların kalp-damar hastalıkları ve diyabete yakalanma riskinin daha fazla olduğu tespit edildi.
EN SON HABERLER
- 1 Ne kadar hiperaktifsiniz? 10 soruda kendinizi test edin...
- 2 Kalp krizinin sinsi sinyalleri! İlk önce bu belirtileri veriyor...
- 3 Ortopedi ve Travmatoloji alanında uzmanlar Konya’da bir araya geldi
- 4 Astım nöbetine dikkat
- 5 Metabolizmayı ateşleyen beslenme yöntemi! İstediğinizi yiyerek 3 ayda 12 kilo verin...
- 6 Kemikleri adeta çelik gibi yapıyor! Günde 1 porsiyon tüketmeniz yeterli..
- 7 ‘Serum’ çılgınlığına karşı uyarı: Kuaförde serum taktırıp kalbi duranlar var
- 8 Greyfurtun 8 altın faydası
- 9 Beşinci hastalık korkutuyor
- 10 Hafızayı zehir gibi yapıyor! Bilim insanları beyin gücünü artırmak kaç dakika yürümeniz gerektiğini açıkladı