Salı 04.02.2014 00:00
Son Güncelleme: Salı 04.02.2014 11:07

Kahvaltı yapmayanlar dikkat!

En önemli öğün olarak gösterilen kahvaltının, kalp sağlığını koruduğu tespit edildi.

İsveçli bilim adamları, kalsiyum ve vitamin açısından zengin besinlerle kahvaltı yapanlar ile bu öğünü atlayan kişileri 27 yıl boyunca inceledi.

Kahvaltı yapmayanların kalp-damar hastalıkları ve diyabete yakalanma riskinin daha fazla olduğu tespit edildi.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.