Salı 02.09.2014
Son Güncelleme: Salı 02.09.2014

Çevre için et ve süt tüketimi düşürülmeli

İngiltere'de bilim insanlarının yaptığı çalışmaya göre; gelecekte gıda talebinin karşılanması ve çevrenin korunması için küresel et tüketiminin düşmesi gerekiyor. Çalışmaya göre et ve süt ürünlerinin tüketimi bugünkü hızıyla artarsa, gıda sektörünün ürettiği küresel ısınmaya yol açan sera gazlarının miktarı da yüzde 80 artacak. Bu artış, küresel düzeyde sera gazı salınımının azaltılması adına konan hedeflere ulaşmayı daha da zorlaştıracak. Çalışmada haftada iki porsiyon kırmızı et, yedi porsiyon da beyaz et yenmesi çağrısı yapılıyor.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.