Salı 18.11.2014 00:00

Kansere yakalanma riskini azaltıyor

Mangal üzerinde pişirilerek hazır hale getirilen ‘közlenmiş mısır’ vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor.

Aminoasit açısından da zengin olan mısır 'homosistem' seviyesini düşürerek kalp krizini önlüyor.
Akciğer kanseri riskini azaltan antioksidan özelliklere de sahip olan mısır, vatandaşların vazgeçemediği tatlar arasında yer alıyor.
İçerisinde B1 ve C vitamini bulunduran mısırın kolesterolü düşürerek kolon kanserine yakalanma riskini azalttığı öğrenildi.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.