Son Güncelleme: Perşembe 08.01.2015
Uzun yaşamın sırrı tahılda gizli
ABD'de 26 yılda tamamlanan bir araştırmaya göre yulaf, tam buğday, esmer pirinç ve diğer tahıl tüketenler daha uzun ve sağlıklı yaşıyor. Günde 33 gram kabuklu tahıl erken ölümleri yüzde 9 kalp krizinden ölüm riskini yüzde 15 azaltıyor
SOĞUK HAVA KALBİ OLUMSUZ ETKİLİYOR - TIKLAYIN
KANSER ORANINI DÜŞÜREN REJİM; OKİNAWA - TIKLAYIN
'TAHILDAN VAZGEÇMEYİN'
İngiltere Kalp Vakfı'ndan Victoria Taylor yüksek lif miktarına sahip yiyeceklerden vazgeçilmemesi gerektiğini belirtiyor. Taylor ayrıca araştırmadan çıkan sonucun sadece tam tahıllı besinler tüketmenin değil, başka sağlıklı yaşam faktörlerinin de etkili olabileceğini söylüyor: "Tüm tahıllı gıdalar tüketen insanlar daha sağlıklı bir yaşam tarzını devam ettirme eğilindeler. Bu nedenle araştırmada kalp hastalıklarına yakalanma riskinin düşmesi sadece tam tahıllı ürünleri yiyerek değil, başka sağlıklı davranışlar sayesinde gerçekleşmiş olabilir."
EN SON HABERLER
- 1 Gözlerimizin önünde eridi! Diyet yapmadan 20 kilo veren ünlü isim açıkladı: "Her gün bunu yedim..."-
- 2 Kanserin ilk belirtisi ellerde ortaya çıkıyor! Eğer böyle görünüyorsa...
- 3 İklim değişti dünya alarmda
- 4 Aşırı öfke 40 dakika içinde ölüme sürükleyebilir! Kan damarlarını genişletip...
- 5 Gaziantep Şehir Hastanesi Obezite Merkezi Bölgeyi tedavi edecek
- 6 Kanserin ilk belirtisi ellerde ortaya çıkıyor! Eğer böyle görünüyorsa...
- 7 Yaza incecik girmenizi sağlayacak tarif! Metabolizma hızını arşa çıkarıyor...
- 8 "En sağlıksız gıda" seçildi: Hepimiz bayılarak yiyoruz! Sağlıklı hücrelerde adeta bomba etkisi yapıyor
- 9 4 formül uzun yaşatıyor
- 10 Yaşlandıkça yalnızlaşıyoruz