Son Güncelleme: Salı 07.07.2015 11:34
Böbreklerin dostu; bakla
Uzman Diyetisyen Pınar Kural Enç, baklanın böbreklerin dostu bir besin olduğunu söyledi.
Baklayı pişirdiğiniz gün tüketmenizde fayda var.Çünkü birkaç gün bekleyen bakla yemeği, karaciğeri yorabiliyor. Ayrıca bu besini vücutta su tutma özelliği nedeniyle çok sık tüketmemek gerekiyor.' Diye konuştu.
EN SON HABERLER
- 1 Ne kadar hiperaktifsiniz? 10 soruda kendinizi test edin...
- 2 Kalp krizinin sinsi sinyalleri! İlk önce bu belirtileri veriyor...
- 3 Ortopedi ve Travmatoloji alanında uzmanlar Konya’da bir araya geldi
- 4 Astım nöbetine dikkat
- 5 Metabolizmayı ateşleyen beslenme yöntemi! İstediğinizi yiyerek 3 ayda 12 kilo verin...
- 6 Kemikleri adeta çelik gibi yapıyor! Günde 1 porsiyon tüketmeniz yeterli..
- 7 ‘Serum’ çılgınlığına karşı uyarı: Kuaförde serum taktırıp kalbi duranlar var
- 8 Greyfurtun 8 altın faydası
- 9 Beşinci hastalık korkutuyor
- 10 Hafızayı zehir gibi yapıyor! Bilim insanları beyin gücünü artırmak kaç dakika yürümeniz gerektiğini açıkladı