E Nabız nedir? e-Nabız kayıt nasıl olunur?
E Nabız sistemi Sağlık Bakanlığı tarafından hayata geçirilen ve her türlü sağlık kaydınızı 24 saat takip etmenize olanak sağlayan bir uygulamadır. Peki e-nabız kayıt nasıl olunur? e-Nabız giriş nasıl yapılır? e nabız nasıl kullanılır? E Nabız ne işe yarar? Detaylar haberimizde...

E Nabız nedir?
e-Nabız muayene, tetkik ve tedavilerinizin nerede yapıldığına bakılmaksızın, kendi adınıza üretilmiş sağlık bilgilerinizi yönetebileceğiniz, tıbbi özgeçmişinize tek bir yerden ulaşabileceğiniz sistemin bütünüdür. e-Nabız sistemine giriş yapmak için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz.E-NABIZ SİSTEMİ GİRİŞ İÇİN TIKLAYIN!
e-Nabız sistemi ne işe yarar?
E Nabız sistemi sayesinde artık tedavi geçmişinizi sürekli kontrol edebilir ve yapacağınız doktor görüşmelerinde tedavi geçmişinizi doktorunuza gösterebilirsiniz. Tıbbı geçmişinizin kayıtlarına ulaşabilmeniz sayesinde yeni test ve tetkikler gibi işlemlerle uğraşmak durumunda da kalmazsınız. Bu sayede tedavi süreciniz çok daha hızlı bir şekilde başlar ve çok daha hızlı sonuçlar alabilirsiniz.E-DEVLET ÜZERİNDEN E-NABIZ KAYIT İÇİN TIKLAYIN!
E Nabız giriş nasıl yapılır?
E-Nabız uygulamasına giriş yapabilmeniz için iki yol var. Bunlardan ilki internet üzerinden https://enabiz.gov.tr adresine giriş yaparak e-Nabız sistremini kullanmak. Diğeri ise E-Devlet sisteminden giriş yaparak kayıt işlemlerinizi gerçekleştirdikten sonra e nabız sistemini kullanmak. Ayrıca Aile hekiminizden geçici e-Nabız şifresi almakta mümkündür.E-Nabız nasıl kullanılır?
e-Nabız sistemine e-devlet şifresi ve mobil imza ile girilebilirsiniz. e-Devlet şifresi olmayanlar ise aile hekimine başvurarak geçici şifre talep edebilirler. Bunun için e-Nabız geçici şifresinin gelmesini istediğiniz cep numarasını, aile hekimine kaydettirmeniz gerekiyor. Aile hekiminize iki şifre gelecektir. Geçici şifreyi aile hekiminize verdikten sonra e-Nabız'ı sürekli olarak kullanabilirsiniz.
EN SON HABERLER
- 1 Sağlıklı zayıflama için yol haritası
- 2 Bisiklete binmek demans riskini azaltıyor
- 3 Sıcakta serin ve sağlıklı kalmak için bunlara dikkat
- 4 İnternetteki katil zayıflama ilaçları
- 5 Islak mayo uyarısı!
- 6 5 adımla demans riskini azaltın
- 7 Sünnette en uygun dönem bebeklik mi? Çocukluk mu?
- 8 Yaz aylarında sağlıklı yaşam rehberi
- 9 Kalp pili enfeksiyonu geçiren hasta sağlığına kavuştu! Bu cihaz hayatını kurtardı...
- 10 Mide sağlığınızı ertelemeyin! Erken teşhis edilmezse...